​Tagarbejde

Få et flot tag, der holder i mange år

​Er dit tag blevet gråt og kedeligt at se på? Er det utæt, når regnen falder ind fra et bestemt verdenshjørne? Et tag skal både være pænt at se på, holdbart og kræve mindst mulig vedligeholdelse. Efter mange år bliver tagets overfalde mærket af vind og vejr, mos og solens UV-stråler.

Stor erfaring

Murerfirmaet Jens Nørager udfører og renoverer tegltage og kan med erfaring helt tilbage fra 1998 rådgive i flere forskellige bygningstyper. 

En tagrenovering kan hjælpe til at forebygge og undgå varige skader, mens et helt nyt tag blandt andet kan betyde bedre isolering. Der kan opnåes store besparelser ved et grundig eftersyn af taget. På gamle tage vil der næsten altid være utætheder, der med tiden kan medføre råd og skimmelsvamp. 

Samtidig kan man spare mange penge på varmeregningen, da man typisk ikke er så opmærksom træk fra loftet. De fleste vil hurtigt bemærke træk fra vinduer, døre og ydervægge, men man kan ikke mærke, at det trækker fra loftet. 

Ikke desto mindre kan der være store beparelser at hente ved en grundig isolering på loftet.​

Se eksempler på mange af vore flotte tage herunder.​​

Vi udfører entrepriser

Murerfirmaet Jens Nørager udfører både små og store opgaver. Vi står også gerne for totalentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører, herunder tømrere, blikkenslager og stillads. 

Derudover har vi stor erfaring inden for storm- og forsikringsskader, hvor vi både udfører midlertidige og permanente løsninger. Læs mere om vores lange erfaring med murerarbejde her. Vi har været i denne branche i 90 år. Vi tror på, at man kun kan overleve så længe, hvis der er kvalitet i alt, hvad man laver. Vi laver også badeværelser – læs mere her.

Kontakt

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen her på siden, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et prisoverslag​!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

Murerfirmaet Jens Nørager ApS

CVR: 33049935

Adresse​

Gyldenlundsvej 35A
2920 Charlottenlund

Kontakt

Tlf.: 39 63 00 95
E-mail: info@jensnoerager.dk