​Profil

Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos Murerfirmaet Jens Nørager. Vi sætter en ære i at levere solidt håndværk, som samtidig har et pænt æstetisk udtryk og en god funktionalitet.

Som murer håndterer vi alle opgaver inden for renovering, kloak- og tagarbejde samt badeværelser.

Vi kan håndtere stort set alle opgaver inden for vores felt, herunder renovering af blandt andet facader, badeværelser og tage. Desuden tilbyder vi kloakarbejde. Alt arbejde kan tilbydes i hovedentreprise.

Virksomheden er det gamle murerfirma Hagedorn, som Jens Nørager nu har overtaget. Jens Nørager er selv udlært murer i Hagedorn og har erfaring som selvstændig tilbage fra 1998.

Ærligt arbejde

Hagedorn har over 90 år i bagagen, og det betyder yderst kompetente, dygtige og grundige medarbejdere, som ikke bare udfører opgaven fuldt ud, men som også ser alt efter en ekstra gang. Vi beskæftiger mellem 10-14 mand.

Vi går op i ærligt arbejde, og derfor bestræber vi os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser uanset om det er i Charlottenlund eller i resten af Nordsjælland, at vi kommer som murer.​

Murerfirmaet Jens Nørager er klar med gode ideer, vejledning og et uforpligtende tilbud på kloakarbejde, renovering, tagarbejde og badeværelser.

Kontakt os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løse netop dit næste projekt i Nordsjælland.​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen her på siden, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et prisoverslag​!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

Murerfirmaet Jens Nørager ApS

CVR: 33049935

Adresse​

Gyldenlundsvej 35A
2920 Charlottenlund

Kontakt

Tlf.: 39 63 00 95
E-mail: info@jensnoerager.dk